6.10.2012

Luova viikko

Tää viikko on ollu hyvinkin ohjelmantäyteinen, mutta hyvällä draivilla edetään. Kotiin asti oon päässyt päivisin niin myöhään, että on pitänyt painua melkein suoraan pehkuihin, väsyneenä mutta onnellisena. Tässä siis viikon kuulumiset yhdessä paketissa.


Viikko töissä alkoi antamalla Varustelekan kolmiohuiveille uusi elämä huppuhuivina. Purkamista odottaa kassillinen muitakin kamoja, joita on tarkoitus tuunata. Niihin palataan varmaan myöhemmin. Puhetta oli myös, että järkättäisiin kunnon kuvaukset, kunhan saadaan lisää tuotteita tehtyä.

kuva: Varusteleka

Tuunaushengessä jatkettiin myös tiistaina, kun osallistuttiin Outi Pyyn kirjanjulkistamistilaisuuteen. Päivällä autettiin tilaisuuden pystyttämisessä ja illalla skoolattiin Trashion! -kirjan kunniaksi. Kannattaa tutustua, todella inspiroiva kirja. Mulla ainakin alko sormet heti syyhytä ja seuraavana päivänä täyty kävellä kotiin UFFin kautta.


Kiitokset Outille kutsusta, oli kiva olla mukana juhlassa. Julkistamistilaisuuden tunnelmia ja DIY-inspiraatiota Outin blogista: www.outsapop.com

Torstaina pidettiin luovuuspäivää ja annettiin tilaa ja aikaa uusille ideoille.


Sain vapaat kädet ja hetken omaa aikaa, kun Jenni lähti hakemaan postilähetystä. Tuloksena todella simppelit, yhteensopivat korvikset ja rannekoru:



Postipaketti piti sisällään haulikolla ammutut kauriinnahkat, jotka on täynnä elämän jälkiä. Vähitellen mäkin alan suhtautua niihin yhtä tunteella, kuin Jenni. Noi on vaan upeita, resuisen yksilöllisiä taljoja, jotka pääsee parhaiten oikeuksiinsa sellaisenaan, kuten uudessa Kauris-huivissa. Ensimmäinen kappale tuli putiikkiin ennätyksellisesti kolmen tunnin sisällä materiaalin saapumisesta.


 Sateinen perjantaiaamupäivä meni kuvassa hieman näkyvää sapluunaa nyhvätessä (lopputulos myöhemmin!). Pipojen mallikappaleetkin valmistuu ja meneillään on myös kaulakorsettikokeilu, josta lisää, kun saan ensimmäisen mallin tehtyä.


Viikko sitten sain työtarjouksen osana isompaa projektia ja tällä viikolla pidettiin tapaaminen sen tiimoilta. Palaan tähänkin asiaan sitten myöhemmin, kun tilanne hieman konkretisoituu.

Onneks viihdyn hyvin gTiella harjottelussa, niin ei yhtään haittaa vaikka päivät junalla reissaamisen takia välillä meneekin pitkäks. Hyvä viikko takana ja tänäänkin on vielä riittänyt intoa tarttua kaavottamiseen. Toivon mukaan haaveilemani täydellinen, valkoinen kauluspaita valmistuu piakkoin !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi !